Hlavní menu

Přihlášení do systému



O pohár města Tanvald 8.9.2007 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Michal   
Čtvrtek, 23 Duben 2009 20:51




 


„O pohár města Tanvald"
Tanvald A máme opět víkend a sobotu 8.9. a nás čeká tradiční soutěž v nedalekém Tanvaldě „O pohár města Tanvald“. Na této soutěži se nám tak nějak řečeno moc nedaří a tak tam jedeme s tím, že tuto smůlu „protrhneme“. Minulý rok zde byly naše ženy první,ale muži až šestí.
Odjíždíme ráno před osmou hodinou, Roman s námi nejede, ráno si jel do Radimovi vyzvednout opravenou sekačku,tak se dostaví později. Jsme zde první, Tanvaldstartovné platíme jako první a z toho plyne že startujeme rovněž jako první. Ženy rozebíhají útok dobře,voda ven na 11,5s, což je výborné, ale najednou „Máňa“ zvyšuje otáčky,což nevěští nic dobrého. Jitka ubírá plyn a otáčí se na holky u savic. je to jasné,spoj mezi savicemi nejde nějak spojit a to má za následek „vzduchový vak“. Konečně je spojeno s tak se přidá plyn a voda „drčí“ dopředu, je z toho však čas 37,04s a to nebude asi stačit na dobré Tanvald umístění. nakonec je z toho 4. místo z celkového počtu 6 družstev žen. (1. Šumburk, 2. Bratříkov A, 3. Bukovina).
My nastupujeme jako první. příprava na základně nic moc a tak to vypadá na nějaký průšvih. Je start,košíček na základně je trošku pomalejší,ale na 4,8s je ve vodě. Voda jde ven na 10s, ale než se proplete béčky které Luky zrovna moc dobře neroztáhl, tak ven vystřikuje na 18,7s. proudaři jsou však o něco dál,než je nástřiková Tanvald čára a tak sklopky padají až na čase 22,20s. A to ale můžeme být rádi,neboť jak se Roman přiznal,vyndal koš z kádě ven ? už na 19s !!! prý si myslel že už čas stojí,tak koš vytáhl. Ještě že bylo vedení plné vody a bylo tedy čím sklopky shodit. A to ještě ke všemu odšrouboval koš dříve, než mu to povolil rozhodčí. Ještě že byl benevolentní a útok uznal jako platný. Byla to „klika“ jakou už dlouho neměl,a vlastně celé družstvo také. Následovalo by totiž „Déčko“ a tím žádné umístění. Nakonec z tohoto „maléru“ bylo super 3. místo, když nás přeskočil první Bratříkov A a druhý Tanvald – Rumburk. takže při závěrečném nástupu naši hoši přebírali krásný pohár za třetí místo. Tanvald Tanvald